A 2020-as Bolyai Nyári Akadémia ingyenes vagy részvételi díjhoz kötött?

A 2020-as Bolyai Nyári Akadémia 2 részből áll. Aki részt akar venni a Tempus Közalapítvány által szolgáltatott online képzésen, annak 70 RON részvételi díjat kell fizetnie és regisztrálnia kell. A kísérőprogramok (szakmai előadások, webináriumok, kulturális programok) ingyenesek és szabadon hozzáférhetőek lesznek mindenki számára.

Romániai magyar pedagógusként elégséges az RMPSZ-tagságimat feltöltenem?

Nem, tagsági igazolással csak a nem romániai pedagógusok jelentkezhetnek a Kárpát-medence többi magyarlakta régiójából. Romániai magyar pedagógusoknak jelentkezéskor fel kell tölteniük a banki átutalást igazoló bizonylatot, netbankos utalás esetén képernyőfotó is megfelel.

A képzés akkreditált? Kapok érte kreditpontot? Milyen igazolást kapok?

A képzés nem akkreditált, nem jár kreditponttal, részvételi igazolást állítunk ki magyar és román nyelven, kérésre angolul is, a teljesített modulokról. A kísérőprogramokon való részvételről, mivel nem lekövethető, nem áll módunkban igazolást kiállítani.

Honnan tudom, hogy regisztrációm sikeres?

A regisztráció elküldését követően a megadott ímélcímre értesítést kap. Amennyiben nem töltött fel kifizetési bizonylatot, levelet fog kapni arról, hogy regisztrációját újra el kell végeznie, a kifizetési bizonylat feltöltésével. A jelentkezések lezárása után a program indulásáról, további részletekről szintén ímélben értesítjük.